Šaltinis:
Jums reikės
 
100 g varškės;
 
 
1 nedidelė morka;
 
 
Druskos ir ką tik maltų pipirų;
 
 
Žiupsnelis kalendros arba cinamono;
 
 
Mineralinio vandens;
 
 
1 valg. š. pakepintų saulėgrąžų branduolių.
 

Paruošimas



Varškę išplakite su trupučiu mineralinio vandens. Morką sutarkuokite ir sumaišykite su varške. Pagardinkite druska, pipirais, kalendra arba cinamonu. Dėkite varškę į lėkštutes, pabarstykite saulėgrąžomis. Patiekite su duona, plonai užtepta sviestu ir medumi.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Gabriele