Šaltinis:
Jums reikės
 
1 pakelis varškės,
 
 
1 kiaušinis,
 
 
1 šaukštas grietinės,
 
 
0,5 šaukštelio sodos,
 
 
žiupsnelis druskos,
 
 
miltai.
 
 
mėsa (kiauliena),
 
 
kiaušinis,
 
 
svogūnas,
 
 
prieskoniai.
 

Paruošimas



Varške sutrinama, įmušamas kiaušinis, sudedama grietinė, kurioje išmaišoma soda. Tuomet įberiama druskos ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, tinkamos kočioti.

Mėsa apverdama vandenyje maždaug 5 min., tada sumalama. Mėsa sumaišoma su prieskoniais, kiaušiniu ir svogūnu. Viskas gerai išmaišoma, išminkoma.

Iš iškočiotos tešlos spaudžiame skrituliukus su stikline, į juos dedame mėsos įdarą ir šakute užspaudžiame kraštus. Verdame įkaitintame aliejuje kol gražiai pageltonuoja.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Dukryte