Šaltinis:
Jums reikės
 
375 g. rikotos nuvarvinto sūrio,
 
 
200 g. šviežių duonos trupinių,
 
 
60 g. šviežiai tarkuoto parmezano sūrio,
 
 
1 šaukštas smulkiai kapotų petražolių,
 
 
60 g. smulkių džiūvėsėlių,
 
 
500 ml. aliejaus kepimui,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Dideliame dubenyje sumaišykite ricotta sūrį, šviežius duonos trupinius, parmezano sūrį, petražoles ir druską. Iš mišinio suformuokite graikinio riešuto dydžio kukulius. Apvoliokite kukulius džiūvėsėliuose. Gruzdintuvėje arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki labai aukštos temperatūros. Kepkite kukuliukus partijomis, kol gražiai apskrus iš visų pusių. Išimkite kukulius kiaurasamčiu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Patiekite karštus.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Gytis