Šaltinis:
Jums reikės
 
300 g vištos kepenėlių,
 
 
2 rūgštokų aromatingų obuolių,
 
 
2 šaukštelių bruknių uogienės,
 
 
100 ml desertinio vyno,
 
 
3 šaukštelių rudojo cukranendrių cukraus,
 
 
1 šaukštelio vyno acto,
 
 
druskos,
 
 
juodųjų pipirų.
 

Paruošimas



Nulupkite ir supjaustykite obuolius skiltelėmis. Įpilkite į keptuvę 100 g vandens, 1 šaukštelį cukraus ir suberkite obuolius. Patroškinkite 5-6 minutes. Sutrinkite grūstuvėje stambią druską ir pipirus.

Apvoliokite šiame mišinyje kepenėles ir dėkite troškinti kartu su obuoliais. Į kitą keptuvę supilkite vyną, actą, suberkite likusį cukrų, įdėkite bruknių uogienės ir kaitinkite, kol padažas sutirštės. Į lėkštę dėkite kepenėles su obuoliais, apliekite padažu. Patiekite su šviežiomis daržovėmis. Vietoj deserto patiekite šaltų vynuogių ir Stiltono sūrio su portveinu.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (210)
Gabrielius