Šaltinis:
Jums reikės
 
Energetinė vertė: 2962 kcal
 
 
T e š l a i:
 
 
1 1/2 stiklinės miltų,
 
 
100 g margarino,
 
 
2 šaukštai cukraus,
 
 
1 kiaušinis,
 
 
druskos.
 
 
Į d a r u i:
 
 
250 g varškės,
 
 
2 kiaušiniai,
 
 
2 šaukštai cukraus,
 
 
4 šaukštai džiuvėsėlių,
 
 
3 šaukštai bruknių.
 

Paruošimas



Miltus supilkite ant lentos, margariną smulkiai supjaustykite ar sukapokite, įmuškite kiaušinį, sudėkite cukrų, druską, suminkykite ir, jei tešla kieta, įpilkite 1-2 šaukštus vandens. Tešlą palaikykite 30 minnučių šaltoje vietoje, iškočiokite du 1 cm storio lakštus ir vienu išklokite apkepo indą.

Į d a r u i varškę pertrinkite, trynį išsukite su 1 šaukštu cukraus. Į varškę sudėkite trynius, džiuvėsėlius, nuplautas ir gerai sutrintas bruknes. Baltymus išplakite su likusiu cukrumi ir atsargiai įmaišykite į varškę. Paruoštą įdarą sukrėskite ant tešlos į apkepo indą, viršų uždenkite tešlos lakštu su skylute viduryje garams išeiti ir patepkite kiaušiniu. Kepkite 40 minučių.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (176)
gustas