Šaltinis:
Jums reikės
 
Po 200 g rūkytos lašišos ir
 
 
riebaus varškės sūrio,
 
 
nedidelis svogūnas,
 
 
po šaukštelį krienų ir
 
 
citrinų sulčių,
 
 
šaukštas kapotų žalumynų (krapų, petražolių, svogūnų laiškų),
 
 
keletas kopūstų lapų.
 

Paruošimas



Lašišą susmulkinkite, varškės sūrį sutrupinkite šakute, svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Viską sumeskite į gilų dubenį, suberkite prieskonius, supilkite citrinų sultis ir elektriniu plakikliu išplakite iki vientisos masės.

Lašišų paštetą krėskite į stačiakampę negilią kepimo formą, ištiestą garuose šutintais kopūstų lapais, ir 3 val. pastatykite į šaldytuvą. Tiekite su sausoje keptuvėje paskrudintu baltos duonos skrebučiu ir daržovių salotomis.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Domas