Šaltinis:
Jums reikės
 
250 g varškės (liesos),
 
 
4-5 skiltelės česnako,
 
 
4-5 šaukštai majonezo,
 
 
5-6 pomidorai,
 
 
krapų,
 
 
druskos,
 
 
pipirų,
 
 
alyvuogių.
 

Paruošimas



Sutarkuokite česnakus, smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite į varškę, pagardinkite majonezu, druska ir pipirais. Viską maišykite tol, kol gausite vienalytę masę. Pomidorus supjaustykite maždaug 5-7 mm storio griežinėliais.

Ant kiekvieno griežinėlio uždėkite po arbatinį šaukštelį varškės masės. Šią varškę galite tepti ir ant duonos. Papuoškite plonais žiedeliais supjaustytomis alyvuogėmis.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Aronas