Šaltinis:
Jums reikės
 
10 vėžių,
 
 
2 stiklinės alaus,
 
 
1 morka,
 
 
1 svogūnas,
 
 
ryšulėlis krapų,
 
 
0,5 ryšulėlio petražolių,
 
 
šaukštas druskos,
 
 
lauro lapelis.
 

Paruošimas



Nuplautus vėžius sudėkite į puodą, pridėkite pjautytų morkų ir svogūnų, krapų, petražolių, lauro lapelį, druskos, užpilkite 2 stiklinėmis alaus ir virkite 10 minučių.

Vėžius į stalą patiekite puode kartu su nuoviru arba perkraukite į gilų dubenėlį ir užpilkite nuoviru kartu su daržovėmis.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
dvynukes Emilija ir Dzesika