Šaltinis:
Jums reikės
 
3 morkos,
 
 
2 bulvės,
 
 
2 avokadai,
 
 
žaliųjų žirnelių,
 
 
ilgavaisis agurkas,
 
 
200 g karštai rūkyto kumpio,
 
 
druskos,
 
 
pipirų,
 
 
2 šaukštai "Pesto" padažo su bazilikais,
 
 
šaukštas garstyčių grūdelių,
 
 
įvairių salotų lapelių,
 
 
šaukštas skrudintų linų sėmenų sėklų,
 
 
po 3 šaukštus majonezo,
 
 
natūralaus jogurto.
 

Paruošimas



Morkas ir bulves išvirkite su lupenomis pasūdytame vandenyje, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Avokadus nulupkite, supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.

Agurką nulupkite, supjaustykite kubeliais, kumpį-šiaudeliais. Visas daržoves ir kumpį sumaišykite giliame dubenyje, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Majonezą sumaišykite su jogurtu, "Pesto" padažu, garstyčiomis.

Padažą pilkite ant salotų ir atsargiai išmaišykite. Iš daržovių masės formuokite dailius bokštelius. Tiekite uždėjus salotų lapelių, apibarščius sausoje keptuvėje skrudintomis linų sėklomis.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Deividas