Šaltinis:
Jums reikės
 
70 g sviesto,
 
 
3 skiltelių česnako,
 
 
1-2 aitriųjų paprikų,
 
 
6 riekelių baltos duonos,
 
 
1 šaukšto alyvų aliejaus,
 
 
350 g tigrinių krevečių,
 
 
200 g vynuoginių pomidorų.
 
 
Citrininiam m a j o n e z u i:
 
 
8 šaukštų majonezo,
 
 
1 citrinos tarkuotos žievelės,
 
 
2 šaukštų citrinų sulčių,
 
 
3 šaukštų smulkintų petražolių.
 

Paruošimas



Inde sumaišykite smulkintą česnaką, išvalytas ir supjaustytas aitriąsias paprikas, sviestą. Duoną sutepkite ant skardos, įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių ir kepkite 6-8 min., po to supjaustykite juostelėmis. Likusį sviestą ištirpinkite keptuvėje ir apkepkite nuvalytas ir nuplautas krevetes 2-3 min.

Tada išinkite iš keptuvės ir įbeskite smeigtukus. Paruoškite citrininį majonezą: inde sumaišykite visus jam skirtus produktus. Krevetes, duoną, pomidorus ir padažą patiekite į stalą.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Austeja