Šaltinis:
Jums reikės
 
300 g salierų šaknies,
 
 
250 g morkų,
 
 
1 šaukštas susmulkintų petražolių,
 
 
30 g sviesto,
 
 
3 šaukštai varškės.
 

Paruošimas



Salierą stambiai sutarkuokite ir virkite pasūdytame vandenyje apie 20 min. Morkas supjaustykite šiaudeliais ir atskirai virkite apie 5 min. Išvirusius salierus nukoškite ir sutrinkite įdėję sviesto, petražolių bei varškės. Morkas nukoškite ir sumaišykite su salierų tyre.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (145)
Ugnė