Šaltinis:
Jums reikės
 
2 vidutinio dydžio baklažanai,
 
 
200 g į fetą panašaus sūrio,
 
 
4 saukėje džiovinti pomidorai,
 
 
3 česnako skiltelės,
 
 
2 šaukštai smulkintų svogūnų laiškų,
 
 
šaukštas žaliosios citrinos sulčių,
 
 
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
 
 
pagal skonį druskos,
 
 
pomidorų padažo,
 
 
kaparėlių.
 

Paruošimas



Baklažanus nuplaukite, supjaustykite pailgais griežinėliais, apibarstykite druska ir palikite pastovėti 10-15 min. Nuvalykite išsiskyrusį skystį, iš abiejų pusių apkepkite aliejuje ir sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai.

Fetos sūrį sumaišykite su kapotais česnakais, susmulkintais saulėje džiovintais pomidorais, svogūnų laiškais. Pagardinkite pipirais, pagal skonį pasūdykite, supilkite citrinų sultis. Baklažanų griežinėlius aptepkite įdaru, susukite. Pavoliokite pomidorų padaže ir tiekite su kaparėliais bei šviežių bazilikų lapeliais.

Užkandis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Dastin