Šaltinis:
Jums reikės
 
1 svogūnas;
 
 
1 skiltelė česnako;
 
 
250 g riebios varškės;
 
 
4 valg. š. kapotų žolelių mišinio;
 
 
Druskos ir ką tik maltų pipirų.
 

Paruošimas



Svogūną ir česnako skiltelę nulupti, svogūną supjaustyti mažais kubeliais, o česnaką išspausti. Varškę sumaišyti su svogūnais ir česnako sultimis bei žolelėmis. Pagardinti druska bei pipirais. Patiekti su karštomis bulvėmis arba šviežia duona.

Aptepas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Naidas