Šaltinis:
Jums reikės
 
2 smulkiai sutarkuotos šviežios morkos,
 
 
truputis susmulkinto poro,
 
 
100 g česnakinio tepamojo sūrelio,
 
 
2 šaukštai tiršto majonezo,
 
 
druskos pagal skonį.
 

Paruošimas



Prieš maišant su kitais produktais tepamąjį sūrelį patartina palikti atšilti ir suminkštėti, varškę - sutrinti per tankų nailoninį sietelį. Kietuosius komponentus būtina sutarkuoti, susmulkinti, sumalti mėsmale arba sutrinti į vientisą tyrę, o prieskonius - kuo smulkiau sukarpyti žirklėmis ar sukapoti stambiu peiliu.

Naudotinas tirštas majonezas. Skysto majonezo ir grietinės naudoti nepatartina. Visi pateikti produktai turi būti sutrinti maišytuvu arba virtuvės kombainu į vientisą tyrę.

Aptepas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Nikolė