Šaltinis:
Jums reikės
 
400 g česnakinio tepamojo sūrelio,
 
 
100 g "Rama" kremo,
 
 
300 g neriebaus kumpio,
 
 
1 mažas balto poro griežinėlis,
 
 
sauja petražolių,
 
 
grūstų juodųjų pipirų,
 
 
žiupsnelis druskos.
 

Paruošimas



Prieš maišant su kitais produktais tepamąjį sūrelį patartina palikti atšilti ir suminkštėti, jei naudojate varškę - sutrinti per tankų nailoninį sietelį. Kietuosius komponentus būtina sutarkuoti, susmulkinti, sumalti mėsmale arba sutrinti į vientisą tyrę, o prieskonius - kuo smulkiau sukarpyti žirklėmis ar sukapoti stambiu peiliu.

Naudotinas tirštas majonezas. Skysto majonezo ir grietinės naudoti nepatartina. Visi pateikti produktai turi būti sutrinti maišytuvu arba virtuvės kombainu į vientisą tyrę.

Aptepas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Augustė