Šaltinis:
Jums reikės
 
250 g varškės (2 proc. riebumo),
 
 
4-5 skiltelės česnako,
 
 
krapų,
 
 
druskos,
 
 
pipirų,
 
 
4,5 šaukštai majonezo,
 
 
5-6 pomidorai.
 

Paruošimas



Sutarkuokite česnaką, smulkiai supjaustykite krapus ir sudėkite į varškę, įpilkite majonezo, įberkite druskos, pipirų ir maišykite, kol gausis vienalytė masė. Supjaustykite pomidorus apvaliais, maždaug 5-7 mm storio, griežinėliais.

Ant kiekvieno uždėkite po arbatinį šaukštelį varškės. Varškės masę galima tepti ir ant duonos. Papuoškite alyvuogėmis, supjaustytomis plonais žiedeliais.

Aptepas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (172)
Mantas