Šaltinis:
Jums reikės
 
2kg. varškės,
 
 
2 tryniai,
 
 
300g. sviesto,
 
 
stiklinė cukraus,
 
 
pusė pakelio vanilinio cukraus,
 
 
stiklinė plaktos grietinėlės.
 

Paruošimas



Varškė gerai ištrinama per sietelį. Sviestas išsukamas su tryniais ir cukrumi, į tyrę suberiamas vanilinis cukrus ir lėtai sukant sudedama varškė. Gerai viską ištrynus, sudedama plakta grietinėlė, išmaišoma ir dedama į specialią formą.

Priėš tai forma išklojamas švaria servetėle, kraštai užlenkiami, ant viršaus uždedama lentelė ir ant jos - koks nors svarus daiktas. Laikomas šaltoje vietoje, tik prieš tiekiant sūris išimamas ir dedamas ant lėkštės.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (200)
Mažylė