Šaltinis:
Jums reikės
 
2-3 jautienos filė,
 
 
0,5l. giros,
 
 
morka,
 
 
svogūnas,
 
 
2 lauro lapai,
 
 
10 kvapiųjų pipirų,
 
 
druskos,
 
 
riebalų mėsai kepti,
 
 
petražolių,
 
 
salierų.
 

Paruošimas



Jautiena nuplaunama šaltu vandeniu, nusausinama, išmušama ir pasūdoma. Keptuvėje ištirpinama riebalų, į juos dedama paruošta mėsa. Ji užberiama supjaustytais prieskoniniais šakniavaisiais, pipirais, 2 susmulkintais lauro lapais. Apkepusi iš visų pusių po truputį vis palaistoma gira. Dažnai vartoma. Mėsa iškepus, jei nesunku giliai įsmeigti šakutę, o ją ištraukus, išbėga nekraujuotas skystis. Tuomet skystis nupilamas ir, nugraibsčius riebalus, ištirpinamas pro sietelį. Padažą galima užpilti ant kepsnio arba tiekti atskirai padažinėje.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Martynas