Šaltinis:
Jums reikės
 
1,5-2kg. jautienos filė,
 
 
2 morkos,
 
 
burokėlis,
 
 
2 svogūnai,
 
 
1 poras,
 
 
2 lauro lapai,
 
 
2 veršio kojos,
 
 
2 šaukštai sviesto,
 
 
salieras,
 
 
15 kvapiųjų pipirų.
 

Paruošimas



Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitinamas sviestas. Į jį dedama jautiena ir kepama, kol apkepa iš visų pusių. Tuomet sudedamos veršio kojos, smulkiai supjaustytos morkos, burokėlis, poras, svogūnas, salieras, keli kvapieji pipirai ir 2 lauro lapai. Užpilama vandens tiek, kad jis vos apsemtų mėsą, uždengtas kepsnys 3 valandas troškinamas vienodoje kaitroje. Paskui mėsa išimama į pusdubenį, skystis ištrinamas pro tinklelį ir supilamas ant mėsos. Pusdubenis dedamas į šaldytuvą, kad atauštų. Kepsnys tiekiamas drebučiuose.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Lukas