Šaltinis:
Jums reikės
 
1kg. svogūnų,
 
 
1400g. sūdytų grybų (raudonikių, kazlėkų, baravykų),
 
 
250g. cukraus,
 
 
pusė stiklinės acto,
 
 
10 lauro lapų,
 
 
5 gvazdikėliai,
 
 
5 kvapieji pipirai.
 

Paruošimas



Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode troškinami ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Po to sudedami grybai, suberiamas cukrus ir dar kelias minutes maišant kaitinama. Į puodą supilamas actas, viskas išmaišoma ir pusvalandžiui paliekama uždengtame puode. Ataušęs troškinys sudėliojamas į pusdubenius, puošiamas grybų kepurėlėmis ir petražolių ar kitų žalumynų šakelėmis.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Austeja