Šaltinis:
Jums reikės
 
1 kg. neriebios varškės,
 
 
200 g. sviesto, 100g. razinų,
 
 
150 g. cukraus,
 
 
vanilinio cukraus,
 
 
100 g. susmulkintų migdolų,
 
 
nutarkuotos citrinų žievelės,
 
 
4 kiaušinių tryniai,
 
 
250 ml. grietinėlės,
 
 
konservuotų arba šviežių vaisių papuošimui.
 

Paruošimas



Varškę pertriname per sietelį arba permalame mėsmale ir padedame 5-6val. į šaldytuvą. Sviestą išsukame, sudedame atšaldytą varškę, suberiame nuplautas razinas, cukrų, susmulkintus migdolus, supilame trynius, sudedame išplaktą grietinėlę ir viską labai gerai išmaišome. Varškės masę sukrečiame į marle išklotą kekso formą, paslegiame ir 24 val. padedame į šaldytuvą. Prieš tiekdami į stalą, išverčiame į lėkštę, papuošiame konservuotais arba šviežiais vaisiais.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (147)
Vilius