Šaltinis:
Jums reikės
 
1-1,5 kg jautienos,
 
 
1 morka,
 
 
1 salieras,
 
 
petražolės šaknis,
 
 
druskos,
 
 
pipirų,
 
 
lauro lapai,
 
 
grietinės arba majonezo,
 
 
džiūvėsėlių.
 

Paruošimas



Mėsa ir daržovės sudedamos į verdantį vandenį. Verdama ant silpnos ugnies, ugraibant putas. Truputį pavirus, pasūdoma, o baigiant-sudedami prieskoniai. Mėsa išgriebiama, aptepama grietine ar majonezu, apibarstoma džiūvėsėliais ir keptuvėje ar skardoje kepama orkaitėje 10-15 min. Į stalą patiekiama su padažu, bulvėmis ar kitomis daržovėmis.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
eva