Šaltinis:
Jums reikės
 
1,5 kg kiaulienos su kaulais,
 
 
0,5 kg raugintų kopūstų,
 
 
1 morka,
 
 
1 svogūnas,
 
 
2 lauro lapeliai,
 
 
pipirų,
 
 
druskos,
 
 
2-2,5 l vandens.
 

Paruošimas



Kiauliena nuplaunama, padalijama porcijomis ir išverdamas sultinys. Nugriebus putas, sudedami kopūstai. Per rūgštūs kopūstai prieš tai nuplaunami vandeniu ir nuspaudžiami.

Baigiant virti, sudedami prieskoniai (lauro lapeliai, pipirai), įtarkuojama morka. Svogūnas į sriubą dedamas nepjaustytas, nes kiek suminkštėjęs, išgriebiamas, kad neištižtų. Į stalą sriuba patiekiama su virtomis bulvėmis.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
gabija ivoskaite