Šaltinis:
Jums reikės
 
1,5 kg varškės,
 
 
200 g sviesto,
 
 
1 stiklinė grietinėlės,
 
 
2 tryniai,
 
 
1 stiklinė cukraus,
 
 
vanilės.
 

Paruošimas



Varškė pertrinama per sietelį. Atskirai moliniame dubenyje išsukamas sviestas su tryniais, cukrumi ir vanile. Sukant dalimis sudedama varškė ir gerai išplakta grietinėlė. Gauta masė sudedama į servetėle ar marle išklotą formą.

Uždengus dangteliu, paslegiama vėsioje patalpoje. Po keletos valandų, kai atvėsta ir įgauna norimą formą, pascha atsargiai išimama. Padėjus ant plokščios lėkštės, patiekiama į stalą.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
armanda