Šaltinis:
Jums reikės
 
400 g riebios varškės,
 
 
4 kiaušinių,
 
 
3 šaukštų cukraus,
 
 
80 g sviesto,
 
 
1 skardinės saldaus sutirštinto pieno,
 
 
100 g baltojo šokolado,
 
 
4 šaukštelių kepimo miltelių,
 
 
250-300 ml miltų,
 
 
aviečių,
 
 
razinų arba spanguolių pagal skonį.
 

Paruošimas



Varškę permalkite mėsmale arba pertrinkite per sietelį. Supilkite sutirštintą pieną, baltąjį šokoladą, ištirpintą karšto vandens vonelėje. Viską gerai išmaišykite. Sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinius, išplakite. Paruoštą varškės masę sumaišykite su sviesto-kiaušinių mase, suberkite miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.

Į paruoštą masę įmaišykite uogas arba razinas pagal skonį. Tešlą sukrėskite į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą kekso0 kepimo formą arba kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašaukite į 180-200 laipsnių karščio orkaitę ir kepkite apie valandą. Palaukite, kol pyragas atvės, ir tik tada jį pjaukite.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
eva