Šaltinis:
Jums reikės
 
20 g želatinos,
 
 
250 g cukraus,
 
 
2 pakelių vanilinio cukraus,
 
 
100 ml citrinų sulčių,
 
 
500 g maskarponės sūrio (arba riebios grūdėtos varškės),
 
 
400 g tirštos grietinės,
 
 
200 g šaldytų braškių,
 
 
200 g šaldytų aviečių,
 
 
cukraus pudros.
 

Paruošimas



Želatiną užmerkite šaltame vandenyje. 150 g cukraus ir vanilinį cukrų suberkite į citrinų sultis ir plakite, kol ištirps. Sudėkite maskarponės sūrį arba varškę ir gerai išmaišykite. Želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje.

Atvėsinkite, įmaišykite į sūrio masę. Varškėtį sukrėskite į formą ir padėkite į šaldytuvą 1 val. Uogas atitirpinkite, sumaišykite su likusiu cukrumi. Varškėtį papuoškite uogomis, pabarstykite cukraus pudra.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
faustas ivoska