Šaltinis:
Jums reikės
 
1 kg veršienos kumpio,
 
 
0,75 ml marinuotų daržovių asorti,
 
 
jautienos prieskonių,
 
 
druskos,
 
 
0,5 pakelio mėsos drebučių,
 
 
1 kepimo maišelis.
 

Paruošimas



Veršienos kumpį įtrinkite jautienos prieskoniais ir druska, užpilkite marinatu nuo konservuotų daržovių (geriausia daržovių asorti) ir palaikykite 6-12 val. Tada veršieną įdėkite į kepimo maišelį, kartu supilkite ir marinatą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val.

Atvėsinkite neišėmę iš maišelio. Iš 0,5 pakelio mėsos drebučių paruoškite užpilą (kaip nurodyta ant pakelio, bet pilkite truputį mažiau vandens), į jį sudėkite kepimo maišelyje susidariusius drebučius, ištirpinkite ir perkoškite.

Atvėsusią veršieną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į didelę lėkštę ir papuoškite marinuotomis daržovėmis. Užpilkite paruoštais mėsos ir marinato drebučiais. Pastatykite šaltai, kad sustingtų.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis