Šaltinis:
Jums reikės
 
1,8 kg kiaulienos nugarinės su kauliuku,
 
 
50 g džiovintų prieskonių (raudonosios ir žaliosios paprikos),
 
 
grūstų juodųjų pipirų,
 
 
garstyčių grūdelių,
 
 
petražolių,
 
 
druskos,
 
 
50 g baltojo vyno.
 

Paruošimas



Mėsą įtrinkite prieskoniais, druska, apšlakstykite baltuoju vynu ir suvynioję į foliją marinuokite per naktį. Kepkite toje pačioje folijoje 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. Baigiant kepti, foliją atvyniokite, mėsą apskrudinkite. Patiekite su daržovių salotomis.

Velykinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva