Šaltinis:
Jums reikės
 
1 kg bulvių,
 
 
2 kiaušinių,
 
 
2 šaukštų manų kruopų,
 
 
250 g maltos kiaulienos ar jautienos,
 
 
1 svogūno,
 
 
2 šaukštų grietinės,
 
 
druskos,
 
 
peletrūno,
 
 
raudonėlio pagal skonį,
 
 
aliejaus kepti.
 

Paruošimas



Sutarkuokite bulves, supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite manų kruopas, sudėkite prieskonius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Į įkaitintą aliejų dėkite šaukštą tarkių, ant jų uždėkite mėsos įdaro ir ant viršaus dar šaukštą tarkių.

Apkepusį blyną apverskite. Prieš patiekiant blynus dar 3-5 min. pakepkite orkaitėje. Padažas tinka pagal kiekvieno skonį - grietinės, lydyto sviesto ar pikantiškas grybų.

Paruoškite įdarą: mėsą apkepkite keptuvėje su smulkintais svogūnais, pabaigoje įdėkite 2 šaukštus grietinės, pipirų, peletrūno, raudonėlio ir druskos pagal skonį.

Užgavėnių valgis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Mhh
2012-08-22 18:48:03
O apkepta mesa nera skanu :)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Brigita