Šaltinis:
Jums reikės
 
500 g bulvių,
 
 
300 g salierų,
 
 
2 šaukštų grietinės,
 
 
2 kiaušinių,
 
 
druskos,
 
 
pipirų pagal skonį,
 
 
išlukštentų saulėgrąžų,
 
 
"Obelių" aliejaus kepti.
 

Paruošimas



Bulves ir salierų gumbus nuskuskite ir kartu išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirtas daržoves sugrūskite grūstuvu, įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės, druskos, pipirų ir išmaišykite.

Po šaukštą šios masės dėkite į išlukštentas saulėgrąžas, suformuokite blynus ir kepkite aliejuje, kol gražiai pagels. Valgykite karštas su grietine.

Užgavėnių valgis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Vincentas
2011-01-28 04:47:26
Tai ne blyneliai, o sklindžiai. Mokykimės kalbėti lietuviškai
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Edgaras