Šaltinis:
Jums reikės
 
250 g rikotos sūrio,
 
 
125 ml pieno,
 
 
2 kiaušinių,
 
 
250 g miltų,
 
 
2 šaukštelių kepimo miltelių,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais bei žiupsneliu druskos. Į kitą indą dėkite per sietelį pertrintą rikotos sūrį, įkulkite kiaušinį ir po truputį pilant pieną išmaišykite. Po to rikotos mišinį sudėkite į indą su miltais ir atsargiai išmaišykite.

Visa masė turi būti grietinės tirštumo. Gautos masės po šaukštą dėkite į riebalais įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių. Patiekite su konservuotais vaisiais ir apšlakstykite medumi.

Užgavėnių valgis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Kornelija