Šaltinis:
Jums reikės
 
8 lietinių blynų, iškeptų tradiciškai,
 
 
200 g desertinės varškės,
 
 
indelio konservuotų persikų,
 
 
vyšnių uogienės ar trintų spanguolių,
 
 
saujelės spanguolių.
 

Paruošimas



Iškepkite lietinių, juos ištepkite desertine varške, uždėkite nedideliais gabalėliais pjaustytų persikų ir blynelį tvirtai susukite.

Dar kelias minutes apkepkite keptuvėje ar orkaitėje, kol apskrus. Patiekite su uogiene, pabarstykite spanguolių. Blyneliai skanūs tiek karšti, tiek šalti.

Užgavėnių valgis paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Gabija