Tradicinė silkė pataluose
Tradicinė silkė pataluose
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
4
morkos
 
3
burokėliai
 
250 - 300 g
silpnai sūdytų silkių filė
 
1-2
kiaušiniai
 
5 - 6
bulvės
 
keli šaukštai
majonezo
 
1
svogūnas
 

Paruošimas

Bulves, morkas, burokėlius bei kiaušinius išvirkite, ataušinkite, nulupkite ir sutarkuokite rupia tarka. Silkes kuo smulkiau supjaustykite, gabalėliais išklokite silkinę. Svogūną nulupkite, nuplaukite, sukapokite, apibarstykite juo silkę, viršų aptepkite majonezu.

Tada berkite sluoksnį morkų ir vėl tepkite majonezo. Kitas sluoksnis-bulvių; ir jį gardinkite majonezu. Tada dėkite burokėlius, majonezo ir galiausiai-sluoksnį kiaušinių. Keletą valandų palaikykite patiekalą šaldytuve, kad įsigertų majonezas.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Brigita