Profitroliai su ananasų įdarų
Profitroliai su ananasų įdarų
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
pakelis vanilinio cukraus,
 
 
druskos.
 
 
ananasas,
 
 
80 g cukraus,
 
 
600 ml grietinėlės,
 
 
4 šaukštai kokosų drožlių,
 
 
4 kiaušiniai,
 
 
250 ml vandens,
 
 
2 šaukštai miltinio cukraus.
 
 
2 pakeliai grietinėlės tirštiklio.
 
 
150 g miltų,
 
 
100 g sviesto,
 

Paruošimas


1. Vandenį pasūdome, įdedame į jį sviestą ir užverdame. Nukaičiame, suberiame miltus ir sukame į vieną pusę, kol tešla sulimpa ir pradeda gražiai atsiskirti nuo kraštų. Po vieną įmušame kiaušinius.
2. Tešlą sudedame į konditerinį maišelį. Į skardelę, išklotą pergamentiniu popieriumi, išspaudžiame maždaug 10 cm ilgio juosteles.
3. Kepame 200° C karštumo orkaitėje 20 minučių. Pyragėlius perpjauname išilgai per pusę. Ataušiname.
4. Kokosų drožles paskrudiname keptuvėje be riebalų. Ananasą nulupame, minkštimą supjaustome mažais kubeliais. Grietinėlę išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir tirštikliu.
5. Grietinėlės kremą dedame ant apatinės pyragėlių dalies. Ant viršaus uždedame ananasų kubelius. Ant jų užbarstome kokosų drožlių. Užvožiame viršutine pusele.
6. Prieš tiekdami apibarstome miltiniu cukrumi.

Pastabos:
Gaminimo laikas: 1 val. Pyragėlyje: apie 350 kcal (12 pyragėlių)

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Kamile