Apelsininiai keksiukai
Apelsininiai keksiukai
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
 
 
pabarstų desertui puošti.
 
 
250-300g. miltų,
 
 
2 kiaušiniai,
 
 
100ml. apelsinų sulčių,
 
 
100g. margarino,
 
 
100g. cukraus,
 
 
100g. cukraus pudros,
 
 
1 šaukštelis vanilinio cukraus.
 
 
1 didelio apelsino žievelė,
 
 
1 šaukštas apelsinų sulčių,
 
 
Ant viršaus: (nebūtinai)
 

Paruošimas


Ištirpinkite margariną. Sutarkuokite geltonąją nuplauto ir nusausinto apelsino žievelės dalį, paskui apelsiną perpjaukite perpus ir išspauskite sultis. Išsukite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pravėsusį margariną. Išmaišykite sausus komponentus, sudėkite tarkuotą apelsino žievelę, įmaišykite ir apelsino sultis. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 12-15 minučių. Ataušinkite ir išimkite iš formelių. Glaistui paruošti sultis išmaišykite su cukraus pudra ir gauta mase apliekite keksiukus. Ant dar nesukietėjusio glaisto užberkite papuošimus.

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (164)
Urtytė