Alaus spurgos su obuoliais
Alaus spurgos su obuoliais
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
Cukraus ir cinamono pabarstymui.
 
 
Aliejaus kepimui;
 
 
750 g obuolių;
 
 
2 tryniai;
 
 
2 baltymai;
 
 
100 ml alaus;
 
 
100 g miltų;
 
 
Žiupsnelis druskos;
 

Paruošimas


Alų, 200 ml vandens, miltus, trynius bei druską sumaišyti ir padaryti tešlą. Baltymus išplakti iki standžių putų ir įmaišyti į paruoštą masę. Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, labai smulkiai supjaustyti ir įmaišyti į tešlą.

Riebalus įkaitinti. Šaukštu iš tešlos formuoti mažus rutuliukus ir dėti juos į įkaitintus riebalus. Kepti, kol apskrus bei parusvės. Iškepusias spurgas padėti ant popierini rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai. Pavolioti cukraus ir cinamono mišinyje. Patiekti šviežias.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva