Pyragėliai su varške ir razinomis
Pyragėliai su varške ir razinomis
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
50 g razinų;
 
 
450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos;
 
 
30 g krakmolo;
 
 
100 g cukraus;
 
 
1 pak. vanilinio cukraus;
 
 
1 kiaušinis;
 
 
500 g varškės;
 
 
Trinta citrinos žievelė.
 

Paruošimas


Sluoksniuotą tešlą iškočioti (jei naudojate šaldytą, prieš tai atšildyti) ir padalyti į 16 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, trinta citrinos žievele, tryniu, krakmolu bei razinomis. Ant kiekvieno tešlos lakšto uždėti po šaukštą įdaro. Tešlą perlenkti, kad susidarytų trikampis. Kraštus prispausti ir peiliu 1 m atstumu vieną nuo kito padaryti negilius įpjovimus. Pyragėlius dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepti tryniu, galima užbarstyti cukrumi ir įkišti į iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepti 20-25 min.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
319
rokas