Varškės trikampiukai
Varškės trikampiukai
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
 
3-4 šaukštai tiršto uogų sirupo.
 
 
250 g a.r.kvietinių miltų,
 
 
200 g tirštos uogienės.
 
 
150 g varškės,
 
 
100 ml pieno,
 
 
100 ml aliejaus.
 
 
1/2 pakelio vanilinio cukraus,
 
 
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių,
 
 
45 g cukraus,
 
 
50 g kukurūzų krakmolo,
 
 
cukraus miltelių pabarstymui,
 

Paruošimas



Giliame dubenyje sumaišykite visus birius produktus, įdėkite varškę ir palaipsniui supilkite pieną ir aliejų. Išminkykite tešlą ir iškočiokite 2 mm storio lakštą. Padalinkite lakštą į 9 kvadratėlius.

Ant vienos kvadratėlio pusės uždėkite 1/2 valgomojo šaukšto uogienės ir užlenkite, kad gautųsi trikampis. Paruoštus trikampius sudėkite ant riebalais išteptos ir miltais apibarstytos skardos ir įdėkite į orkaitę.

Kepkite 180-190 laipsnių karščio elektrinėje ar dujinėje orkaitėje, vidurinėje jos dalyje, prieš dedant įkaitinkite. Kepkite 15 minučių. Iškepusius ir atvėsintus trikampiukus apibarstykite cukraus milteliais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas