Šaltinis:
Jums reikės
 
4 nemažos prinokusios kriaušės,
 
 
150 g. riebios varškės,
 
 
50 g. sūrio su mėlynuoju pelėsiu,
 
 
60 g. išgliaudytų graikinių riešutų,
 
 
50 g. sviesto,
 
 
3 šaukštai citrinų sulčių,
 
 
8 alyvuogės,
 
 
maltų pipirų,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Kriaušes nulupame, perpjauname išilgai per pusę, išpjauname sėklalizdžius. Citrinų sultis sumaišome su žiupsneliu pipirų ir druskos. Šiuo mišiniu iš visų pusių aptepame kriaušes.

Riešutus sugrūdame. Juose apvoliojame kriaušes. Sūrį sutrupiname, sumaišome su varške ir sviestu. Sukame, kol masė tampa vienalytė. Paruoštą kremą konditeriniu švirkštu arba maišeliu, naudodami žvaigždutės formos antgalį, gražiai užspaudžiame ant kriaušių puselių. Prieš tiekdami papuošiame alyvuogėmis.

Pastabos:
Prie šio patiekalo puikiai tinka saldus desertinis vynas.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rokas