Šaltinis:
Jums reikės
 
225 g. vištų krūtinėlių,
 
 
2 šaukštai šviesiojo sojų padažo,
 
 
šaukštas sezamų aliejaus,
 
 
šaukštas sezamų sėklų,
 
 
2 šaukštai aliejaus,
 
 
125 g. pupų daigų,
 
 
raudonoji paprika,
 
 
morka,
 
 
3 nedidelės kukurūzų burbuolės,
 
 
poras papuošti.
 
 
Padažui:
 
 
2 šaukštai ryžių acto,
 
 
šaukštas šviesiojo sojų padažo,
 
 
truputis aliejaus,
 
 
pagal skonį aitriųjų paprikų miltelių.
 

Paruošimas



Į dubenį sudedame vištų krūtinėles. Ant jų užpilame sojų padažo ir sezamų aliejų mišinį, apibarstome sezamų sėklomis ir paliekame 20 minučių pastovėti. Vištieną kartkartėmis apverčiame.

Išimame vištieną iš marinato ir supjaustome plonomis juostelėmis. Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepiname vištieną 4-5 minutes. Tada vištienos gabalėlius išimame, sudedame į lėkštę ir paliekame atvėsti.

Į keptuvę sudedame pupelių daigus, išvalytą, smulkiai supjaustytą papriką, nedideliais gabalėliais supjaustytą morką ir kukurūzus. Kepiname 2-3 minutes. Tada išimame iš keptuvės ir paliekame atvėsti.

Gaminame padažą. Sumaišome ryžių actą, sojų padažą, aliejų ir aitriųjų paprikų miltelius. Daržoves ir vištieną sudedame į lėkštes, užpilame padažo. Papuošiame dideliais porų ir morkų griežinėliais.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rokas