Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru
Kiaulienos vyniotinis su česnakų įdaru
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
šiek tiek
maltų juodųjų pipirų
 
šiek tiek
druskos
 
800 g
kiaulienos be kaulo
 
50 g
smulkiai supjaustytų žalumynų
 
5 skiltelės
česnako
 
300 ml
mėsos sultinio
 
3
svogūnai
 
3 šaukštai
sviesto
 
3 šaukštai
grietinės
 
2 šaukštai
miltų
 
1
raudonoji paprika
 
papuošti
salierų lapelių
 
šaukštelis r
raudonųjų paprikų miltelių
 

Paruošimas


Mėsą nuplauname, nusausiname, įtriname druska ir pipirais. 4 skilteles česnako ir svogūnus nulupame, smulkiai supjaustome ir kepiname šaukšte sviesto, kol tampa aukso spalvos. Atvėsiname, sumaišome su smulkiai supjaustytais žalumynais žalumynais ir sudedame ant mėsos. Padarome vyniotinį. Jį surišame storu siūlu. Apkepiname vyniotinį 2 šaukštuose sviesto. Pašauname į 200 laipsnių karštumo orkaitę ir kepame 1 val. 35 minutes.

Šaukšte įkaitinto sviesto pakepiname miltus. Suberiame paprikų miltelius, supilame sultinį ir užverdame. Sudedame kubeliais supjaustytą raudonąją papriką. Truputį patroškinę, sudedame grietinę. Tada dar šiek tiek patroškiname. Pasūdome, sudedame smulkiai supjaustytą česnako skiltelę.

Vyniotinį supjaustome, sudedame į lėkštę ir užpilame padažą. Papuošiame salierų lapeliais.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Mindaugas