Šaltinis:
Jums reikės
 
Šaukštas alyvuogių aliejaus,
 
 
350 g migdolų,
 
 
paprikų miltelių,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepiname migdolus apie 5 minutes. Išimame iš keptuvės ir sudedame į popieriniu rankšluosčiu išklotą lėkštę. Atvėsiname, pasūdome, pagardiname paprikų milteliais ir sudedame į sandariai uždaromą indą. Uždengiame, sukratome. Sudedame migdolus į stiklinius indelius ir dar kartą pagardiname paprikų milteliais.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
miglyte