Šaltinis:
Jums reikės
 
500g. Kiaulienos filė,
 
 
ryšelis petražolių,
 
 
25 g. Kedrų riešutų,
 
 
pusės citrinos tarkuotos žievelės,
 
 
vienos citrinos sultys,
 
 
šaukštas medaus, miltų,
 
 
2 šaukštai alyvuogių aliejaus.
 

Paruošimas



Kiaulieną supjaustome 2 cm storio gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame miltuose. Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir kepame kiaulieną iš abiejų pusių, kol ji gražiai parunda. Išimame iš keptuvės ir laikome šiltai. Petražoles stambiai supjaustome.

Į keptuvę įpilame dar vieną šaukštą aliejaus ir kepiname riešutus, kol jie švelniai parusvėja. Suberiame citrinos žievelę, supilame sultis, sudedame medų. Kepame maišydami, kol išeina padažas. Kiaulieną vėl įdedame į keptuvę ir apibarstome petražolėmis. Kepiname vartydami apie 3 minutes, kol kiauliena prisigeria skysčio.

Pastabos:
Puikus garnyras prie šio patiekalo būtų makaronai su sviestu ir traškios žalios salotos.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas