Krevetėmis įdarytas ananasas
Krevetėmis įdarytas ananasas
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
šaukštas
brendžio
 
papuošimui
petražolių ir citrinų griežinėlių
 
šiek tiek
maltų raudonųjų pipirų, druskos
 
1
ananasas
 
300 g
šaldytų krevečių
 
2 šaukštai
majonezo
 
2 šaukštai
citrinų sulčių
 
2 šaukštai
alyvuogių aliejaus
 
šaukštas
garstyčių
 
šaukštelis
cukraus
 
300 g
ryžiai (apkepti, o tuomet išvirti)
 

Paruošimas

Ananasą perpjauname išilgai per pusę. Išpjauname minkštimą ir supjaustome nedideliais griežinėliais. Krevetes išverdame pasūdytame vandenyje, pagardintame citrinų sultimis. Nuvalome. Ananasų griežinėlius sumaišome su ryžiais, krevetėmis ir sudedame į išskobto ananaso puseles.

Garstyčias sumaišome su cukrumi, druska, pipirais, aliejumi, majonezu ir brendžiu. Prieš tiekdami papuošiame ananasų puseles petražolėmis ir citrinų griežinėliais. Padažą tiekiame atskiroje padažinėje.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
dovydas