Šaltinis:
Jums reikės
 
4 bananai,
 
 
2 šaukštai sviesto,
 
 
4 šaukštai romo arba brendžio,
 
 
4 šaukštai grietinėlės,
 
 
2 šaukštai rudojo cukraus.
 

Paruošimas



Bananus nulupame, supjaustome įstrižai į 4 dalis. Keptuvėje įkaitintame svieste bananus 2 minutes kepame, apverčiame ir užpilame romo arba brendžio. Kepiname dar 1-2 minutes. Supilame grietinėlę, suberiame cukrų ir minutę pakaitiname. Sudedame bananus į 4 lėkštes ir užpilame romo padažą, likusį keptuvėje. Tiekiame iškart.

Pastabos:
Šis desertas nėra labai kaloringas. Bananuose gausu vitaminų, mineralinių medžiagų, ypač vitamino B6 ir kalio. Tai puikus energijos šaltinis.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Loreta
2012-11-13 14:41:47
Labai skanus desertas. Šiaip cukrų reiktų paskrudint iš pradžių svieste,kad truputi karamelizuotųsi, tada dėti bananus, paskui brendį ir grietinėlę. ;) Labai tinka su vaniliniais ledais.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rapolas