Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku
Vištiena, kepta su petražolėmis ir česnaku
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
šiek tiek
maltų juodųjų pipirų
 
šiek tiek
druskos
 
2-3 šaukštai
citrinų sulčių
 
2-3 šaukštai
alyvuogių aliejaus,
 
2 šaukštai
smulkintų petražolių
 
110 g
sviesto
 
skiltelė
grūsto česnako
 
4
vištų krūtinėlės
 

Paruošimas


Sumaišome sviestą su česnaku, petražolėmis ir citrinų sultimis. Pasūdome, pagardiname pipirais. Vištų krūtinėlių apačioje aštriu peiliu įpjauname po kišenėlę. Į jas sudedame sviesto masę. Sutvirtiname vandenyje išmirkytais mediniais smeigtukais. Išorinę vištienos pusę patepame alyvų aliejumi, pagardiname. Kepame 200 laipsnių C karštumo orkaitėje 20-25 minutes. Vištieną sudedame į lėkštę, ant jos užpilame kepant išsiskyrusias sultis ir tiekiame su mėgstamomis daržovėmis.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!


Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
rokas