Šaltinis:
Jums reikės
 
80 migdolų,
 
 
400 g marcipanų masės,
 
 
125 g miltinio cukraus,
 
 
100 g maltų migdolų,
 
 
šaukštas rožinio vandens,
 
 
šaukštas vyšnių degtinės,
 
 
kiaušinis.
 

Paruošimas



Dideliame vandens kiekyje verdame migdolus vieną minutę. Suverčiame į kiaurasamtj, perliejame šaltu vandeniu, nulupame ir perpjauname per pusę. Marcipanų masę supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame juos j dubenį ir išsukame su 100 g miltinio cukraus, maltais migdolais, rožiniu vandeniu, vyšnių degtine ir kiaušiniu. Iš tešlos padarome 2 cm skersmens rutuliukus. Prie kiekvieno prispaudžiame po dvi migdolų puseles. Sudedame rutuliukus į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepame 180 laipsnių C karštumo orkaitėje apie 12 minučių, kol šiek tiek parunda. Rutuliukus išimame ir padedame ant kepimo grotelių atvėsti. Apibarstome šaukštu miltinio cukraus.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aušra