Šaltinis:
Jums reikės
 
Viščiuko,
 
 
200 g sviesto,
 
 
citrinos,
 
 
šaukštelio kmynų,
 
 
5 rūgščių obuolių,
 
 
druskos.
 

Paruošimas



Išdarinėtą viščiuką perpjaukite į 4 dalis. Viršų ištrinkite pusės citrinos sultimis. Keptuvėje tirpinkite sviestą, į jį dėkite viščiuko gabalėlius ir abi puses apkepkite. Paskui indą uždenkite ir kepkite ant silpnos ugnies. Suminkštėjusią mėsą pabarstykite druska.

Obuolius nulupkite, perojaukite į 4 dalis, išimkite sėklalizdžius. Skilteles suberkite į karštą sviestą, kuriame kepė mėsa, ir kepkite iš visų pusių, kad tik pagelstų. Į lėkštę dėkite viščiuko gabalėlius, pakepintus obuolius, pabarstykite kmynais ir puoškite likusia citrina.

Kalėdinis patiekalas paruoštas!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
dfd
Aronas