Šaltinis:
Jums reikės
 
3-4 virtos bulvės,
 
 
2 obuoliai,
 
 
virtas salieras,
 
 
saldus ankštpipiris,
 
 
svogūnas,
 
 
2 šaukštai majonezo,
 
 
2 šaukštai grietinės,
 
 
šaukštelis paruoštų garstyčių,
 
 
druskos,
 
 
petražolių lapelių.
 

Paruošimas



Bulvės ir obuoliai supjaustomi griežinėliais, salieras - mažais kubiukais, pipiras ir svogūnas - smulkiai sukapojami. Viskas sumaišona, pasūdoma ir, sudėjus į salotinę, užpilama padažu.

Padažui: grietinė išplakama su garstyčiomis ir majonezu, įberiama sauja smulkiai supjaustytų petražolių lapelių.


Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Inga
2018-03-31 18:09:22
Tai labai puikios salotos,Aš jas ruošiu Velykom. Tinka prie žuvies ar mėsos patiekalų.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Austeja