Šaltinis:
Jums reikės
 
2—3 virtos bulvės,
 
 
2 morkos,
 
 
salieras,
 
 
0,5 stiklinės pupelių,
 
 
raugintas agurkas,
 
 
0,5 stiklinės konservuotų žaliųjų žirnelių,
 
 
obuolys,
 
 
2 virti kiaušiniai,
 
 
keli marinuoti ar sūdyti grybai,
 
 
3—4 šaukštai majonezo,
 
 
šaukštelis paruoštų garstyčių,
 
 
druskos, cukraus,
 
 
susmulkintų kalendros grūdelių ar pipirų,
 
 
citrinos sulčių ar truputis acto.
 

Paruošimas



Kiekviena daržovių rūšis išverdama atskirai. Atšaldytos daržovės, virti kiaušiniai, nuluptas obuolys ir agurkas supjaustomi kubiukais, grybai — šiaudeliais. Daržovės sumaišomos, pasūdomos, sudedami prieskoniai ir apšlakstoma rūgštimi. Majonezas išplakamas su garstyčiomis, užpilamas ant daržovių ir viskas sumaišoma. Sudėjus į salotinę, papuošiama virto kiaušinio griežinėliais ir petražolių lapeliais.

Salotos paruoštos!

url(http://www.google.com/cse/api/branding.css);
Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aronas